Eleged van abból, hogy foglalják a helyet a sok lom és vacak dolgok, de mégse akarod kidobni őket. Minek kidobni azt amihez emlékek fűződnek? Próbáld meg újrahasznosítani a lakásodban. Nézz körül és egy jó ötlettel máris a szoba része lesz akár a nagyi régi reszelője.

1. Létra

Létra szinte mindenhol megtalálható egy háztartásban, azonban elég régi és csak a helyet foglalja, ezért kiakarjuk cserélni egy újabbra. Fessük le és karácsonykor akár égőkkel is kidekorálhatjuk. Nyugodtan fogjuk meg a régit és használjuk fel akár könyvespolcnak, a garázsban vagy a pincében szerszámok felakasztásához, de akár a vizes ruhákat is ráakaszthatjuk, hogy gyorsabban száradjanak.

 

 

2. Sajtreszelő

Nagymama régi sajtreszelőjét felhasználhatjuk egy szuper hangulatvilágításhoz a konyhában a pult fölé, vagy fülbevaló tárolásához.

 

3. Szék mint dekoráció

Főleg kollégiumokban vagy garázsban lehet felhasználni a régi kidobásra szánt széket. Fogjunk néhány szöget és szögeljük fel a falra. Ha minden kinyithatós szék különböző színű még jobban mutat majd a falon.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hobby4you.blog.hu/api/trackback/id/tr326095772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cspkrszt 2014.05.06. 20:14:47

A második létrás és az első sajtreszelős kép a kedvencem :))
süti beállítások módosítása