kangoo169 2014.05.04. 21:46

Faliképek

Unod már a szobák falát? Jó lenne feldobni végre valami hangulatos dekorációkkal? Segítünk! Ha konyháról, nappaliról vagy a hálószobádról van is szó akkor nézd meg milyen ötletekkel tudnád feldobni a hangulatot.

Konyhában töltjük a legtöbb időt, ott főzünk, ott ebédelünk, elvonulhatunk picit gondolkodni mosogatás közben.  Mivel kicsi szokott lenni a tér ahol ebédelni szoktunk, ezért talán egyedi kerüljön a falra vagy konyhai eszközökkel kapcsolatos téma legyen. Ügyeljünk, hogy ne legyen túl hivalkodó és túl zsúfoltak a falak, mert még elronthatjuk ezekkel és kényelmetlenné tehetjük a szobákat.

 

Nappaliba érdemes nagyobb képeket rakni hiába kicsi a tér. Fal  vagy a bútorok színéhez igazítsuk a választott képet, ne legyen nagyon ellentétes, hiszen azt akarjuk elérni, hogy az emberek felfigyeljenek, de ne vonzza túlságosan oda a tekintetett. Lehetőleg olyan kép legyen ami illik az egyéniségünkhöz, lehet akár egy szuvenír, valami ami emlékeket idéz fel.

 

Ha szeretnénk egy igazán meghitt nappalit ami a családra emlékeztet, akkor legyen egy olyan fal ami egy picit különálló és keressünk régi fotókat gyerekkorunkból, nagyszüleinkről, egy picit fekete-fehér, egyet a régi boldog családi vacsoráról. Minél érdekesebb és gusztusosabb ha a képkeretek formái nem egyformák, sőt minél különbözőek a keretek formái és nagyságuk, de legyenek ugyan olyan színűek a keretek!

 

A legegyszerűbb alapanyagokból is készíthetünk képeket. Készíthetjük csipeszekből, régi faágból, kivágott mintázatokból, üveg keret szélét kifesthetjük és mintákat rajzolhatunk bele.

A bejegyzés trackback címe:

https://hobby4you.blog.hu/api/trackback/id/tr616118120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsóf. 2014.05.06. 18:48:11

Ezek nagyon ötletesek és szépek! Meg is valósítom majd az egyiket:)

cspkrszt 2014.05.06. 20:11:53

A fekete-fehér gyerekes képkompozíció fenomenális, imádom :)
süti beállítások módosítása