kangoo169 2014.04.29. 17:39

Anyáknapja

Május első vasárnapja, az-az május 4-én Anyák napja van. Gondolkoztunk miket lehetne nekik készíteni házilag, ami nagy örömet okoz és persze meglepetést is, ezért se virág ötlettel jöttünk ma hozzátok. Olcsó és egyszerű ajándékot te is megcsinálhatod anélkül, hogy sokat időznétek a drága boltokban.

1. Váza

Készítsd te magad el a mintás vázát. Szerezz be hozzá egy üveg vázát és üvegfestéket. Díszíthetjük virágokkal, levelekkel, vagy a saját ujjlenyomatunkkal a virágok szirmait.

 

2. Süssünk, főzzünk

Anyut meglephetjük egy finom süteménnyel vagy a kedvenc ételével. Készíts egy finom túrótortát, marcipános muffint, gyümölcsös süteményt. Szerezz be egy jó receptet az otthoni könyvekből, vagy interneten keress egy olyan receptet amit lehetne még díszíteni.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hobby4you.blog.hu/api/trackback/id/tr876098497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AnnK 2014.05.11. 16:29:27

Kár, hogy egy nappal később láttam először. Ejjj, nem baj, lesz még anyák napja. :)
süti beállítások módosítása