Egy kis romantikázás mindig jöhet. :) Egy jól sikerült randihoz viszont nem elsősorban a helyszín a lényeg, sokkal inkább, hogy a partnerünk mennyire tud ellazulni és kikapcsolni magát. Szerezz be gyertyákat és megmutatjuk hogyan használhatod fel, hogy kellemes hangulatot szerezz a másiknak.

Keress poros vagy pezsgős üveget és vágd ki az alját, a helyére pedig tegyünk gyertyát. Minél nagyobb és vastagabb annál jobban néz ki az üvegben.

 

Szerezz egy konzerves dobozt és vágj bele lukakat, ha mintákat is szeretnél, először rajzold meg a mintát, majd fesd le.

 

Kint a kertben a fa alatt egy finom bor mellett vagy a nappaliban. ;)

 

Régi kivágott fát nem muszáj elégetni ha szép emlékek fűznek hozzá. Vágd ki középen egy kis részt ahova gyertyát tehetsz.

A bejegyzés trackback címe:

https://hobby4you.blog.hu/api/trackback/id/tr976128063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mr./ Mrs. Grey 2014.05.06. 20:07:25

Én személy szerint a gyertyák szerelmese vagyok, igazán romantikus és kreatív ötletek egy kis gyertyázásra! Nagyon szép, csak így tovább ;)
süti beállítások módosítása