Egy háztartásban elengedhetetlen kellék a növény. Másra sem vágyunk a nyári napokon, mint kiülni a kertbe és csak ellazulni a mindennapi teendők és stressz között. Ma a növényekkel fogunk foglalkozni. Házban vagy a kertben elhelyezett növényültetéshez a megszokottól picit másabb módszereit szeretnénk bemutatni amihez nem kell túl sok időt fordítani, egyszerű és könnyű megoldásokkal jöttünk, hogy hogyan dobd fel kreatívan a virágaidat.

Menjünk be egy barkácsáruházba és nézzünk szét. Akármerre megyünk mindenhol találunk valamit amit felhasználhatunk alapanyagként. Első dolgunk, hogy virágföldet vegyünk. Második az, hogy mit szeretnénk építeni, milyen anyagok kellenek hozzá és milyen növényeket ültetnénk.

A kertbe mi ezeket az ötleteket ajánljuk:

 

Mikor főzni szeretnék valami újat mindig a neten keresgélek, de olyan fűszerek kellenek hozzá amik nincsenek itthon és boltba kéne menni érte. Elhatároztam, hogy most már nekem is kéne végre egy fűszeres kert, amivel csak egy gond van, nincs hely a kertben, mert a kutyánk állandóan letapossa. Ezzel az ötlettel amit találtam az egyik fal oldalán te is termeszthetsz fűszereket és még jól is néz ki.

 

Ha nincs elég hely az ablak párkányon és a sarokban, de mindenképpen szeretnénk még virágokat, akkor nyugodtan vegyünk még növényeket. Dobjuk föl a hangulatot akár az erkélyi falon, akár az ereszcsatorna alatt vagy az erkély korlátján.

A bejegyzés trackback címe:

https://hobby4you.blog.hu/api/trackback/id/tr446119774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AnnK 2014.05.11. 16:32:38

A világoskék cserepes szerintem hamarosan megtalálható lesz otthon a kertben. Remek ötlet.

LatinaLatino 2014.05.14. 00:51:26

A fűszernövényes tároló nagyon jó, szerintem elkezdek üveget gyűjteni és csinálok egyet. Köszi
süti beállítások módosítása